• Eenvoudig betalen via iDeal
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Producten op maat mogelijk
Home Blog Feest Verjaardag thema: Regenboogjes
 Image

 

 

 

 

Bijna een jaar geleden werd mijn dochter 1 jaar! Aangezien ze zelf nog niet erg duidelijk kon maken welk thema zij wilde voor haar verjaardag, heb ik besloten het regenboogthema aan te houden. Waarom? Zoals je ziet in de shop ben ik gek op macramé regenboogjes, dus die kans wilde ik natuurlijk niet laten schieten.

Het eerste waar menig ouder meteen naar op zoek gaat rond verjaardagstijd zijn de kleertjes voor de jarige jet. Ik vond onder andere een mooie flared broek met regenboogjes, uiteraard en de kleuren voor mijn regenboogslinger was bepaald! Dezelfde kleuren en kleurcombinaties van de broek heb ik doorgevoerd in de regenboogjes voor de slinger en vervolgens een pompomslinger erbij gemaakt met wol.

De kleur roze voerde verder de bovenkleur en dat zie je terugkomen in de ballonnen en natuurlijk de regenboog taarttopper. Ik maakte een bord waarin ik haar naam gegraveerd heb met een houtbrander en het bevat 12 foto’s van de kleine meid, iedere maand één, door het jaar heen.

Om het eten ook een beetje in het thema te laten passen heb ik verschillende soorten en kleuren fruit in regenboogvorm gelegd met een dip van roomkaas. Om het af te maken heb ik ook mensen uitgenodigd om ervan te genieten en de verjaardag mee te vieren en zo werd het een leuk feestje in regenboogthema! =)

P.s. Er is nog zoveel leuks mogelijk met het regenboogthema, want ook bordjes, bakjes, tasjes, servetjes, ballonnen en andere verjaardagversiering is te verkrijgen in dit thema en zelfs met al het eten zou je nog zoveel meer ermee kunnen doen. Ik koop zelf alleen het liefst zo min mogelijk wegwerpproducten.