• Eenvoudig betalen via iDeal
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Producten op maat mogelijk
Home Blog Tips 6x Macramé Regenboogjes in je Interieur
 Image

Slinger

Met meerdere kleinere macrame regenboogjes kun je een hele leuke slinger maken. Combineer verschillende variaties en hang er eventueel nog pompoms of andere leuke figuurtjes tussen. Hang de slinger aan de muur in de kinderkamer, boven de speelruimte of gebruik hem als achtergrond voor een verjaardagstafel.

Taarttopper

Vier je de verjaardag van je kleintje in een bepaald kleuren thema, gebruik dan een regenboogje in die kleuren voor op de taart! Alles wat je verder nodig hebt zijn 2 satéprikkers die je aan de achterkant op het regenboogje lijmt. Prik hem in de taart en je hebt een vrolijke taarttopper.

 Image

Macramé regenboogjes zijn populair en dat is niet voor niets. Deze schattige decoratie is super leuk voor kinderkamers en speelhoeken. Ze zijn in veel verschillende kleuren te krijgen en daarom ook perfect als kraamcadeau dat helemaal afgestemd is op de kleuren van de babykamer. Je kunt ze dus leuk aan de muur hangen, maar er zijn nog meer mogelijkheden met deze kleurrijke eyecatchers.

 Image

Collage aan de muur

Een macramé regenboogje kun je als eyecatcher ophangen aan de muur, maar je kunt haar ook onderdeel laten zijn van een collage van wandversiering. Je kunt er een heel lucht thema van maken met wolkjes, een zonnetje en bijvoorbeeld vogeltjes, maar je kunt haar ook tussen posters, kaartjes en andere leuke versiering hangen. De sky is the limit!

Recycle

Met een goed lijmpistool en een regenboogje kun je gemakkelijk iets ‘saais’ of ouds omtoveren tot een vrolijk, kleurig item. Plak of naai je regenboogje op een mandje, een tasje, een kistje of doosje waar je alle spullen uit de babytijd in bewaard of tover een witte lampenkap om tot een kleurrijke lampenkap voor de kinderkamer.

Baby mobiel

Met 4 kleine regenboogjes kun je al een hele leuke baby mobiel maken voor boven de wieg. Alles wat je daar extra voor nodig hebt is een ring van 20/25 cm en nog wat draad. Als je creatief bent met haken of vilt kun je er ook nog leuke wolkjes en andere figuurtjes aan toevoegen voor wat afwisseling om naar te kijken. Heb je een baby mobiel met muziek? Dan kun je misschien de figuurtjes daarvan wel vervangen door de regenboogjes en draaien ze ook nog eens vrolijk rond.

Als accessoire

Hele kleine regenboogjes zijn ook leuk om altijd met je mee te dragen. Maak er een sleutelhanger van, hang haar aan je tas of maak er zelfs oorbellen of een ketting van!

Met macramé regenboogjes kun je dus een hele hoop plekken in je huis opfleuren en meer kleur geven. In het assortiment van Made of Honour staan veel verschillende varianten van rustige pastelkleuren tot echt de kleuren van de regenboog en zelfs regenboogjes in dierenvorm. Kies een leuke uit en ga aan de slag! Zoek je een regenboogje in een andere kleur of vorm, stuur dan gerust een berichtje. Waar ga jij je regenboogje voor gebruiken?